Regine Visscher

Je kunt mij het beste omschrijven als sterk, verbindend en creatief.

 

Enkele jaren geleden besloot ik om onderweg te gaan, op zoek naar wie ik ten diepste ben. Ik ontdekte hoe ik vaak buiten mezelf aan het ‘overleven’ was, ik verloor m’n zogenaamde zelfvertrouwen en de balans was zoek. Doordat ik steeds meer ging begrijpen van mezelf, kwam er meer rust en acceptatie in me. Het intrigeert me wat mensen bezighoudt op de diepere laag. Ik geloof in verandering van binnenuit. Door hier aandacht aan te geven, ervaar je wat het is, wat jou beweegt. Het verlangen om hier m’n werk van te maken, groeide meer en meer. Vandaar ook dat ik, na jarenlange ervaring in de zakelijke branche, ervoor koos me meer te gaan richten op het werken met mensen.

 

Ik begon met de opleiding voor transpersoonlijk therapeut bij Spectrum in Hattem, een erkende 4 jarige opleiding waarbij pastoraat en ervaringsgerichte therapie gecombineerd worden, welke ik inmiddels afgerond heb. Daarnaast heb ik de cursus EMDR gedaan, omdat ik zelf heb ervaren hoe mooi deze aanvulling kan zijn naast therapie.

 

Ik wil graag een stukje met je oplopen in jouw proces, op weg naar een gelukkiger leven. Komt het dan helemaal goed? Ik geloof niet dat dat het doel op zich is, het onderweg zijn is genoeg. Neem je tijd om daarin te groeien.

Tijdens de sessies wil ik graag zonder oordeel en schaamte kijken naar alles wat er is. Ik geloof dat God de bron is van de liefde. Vanuit deze identiteit en vanuit mijn hart wil ik leven en werken. Ik vertrouw erop dat Hij erbij is in elk gesprek. Maar ook wanneer je niets hebt met het christelijk geloof, ben je van harte welkom.

 

Middels supervisie, intervisie en het vervolg van mijn studie blijf ik onderweg. De werkwijze waar vanuit ik geleerd heb, komen voort uit de Gestalttherapie, Psychosynthese, Bio-energetica, Somato Emotional Release en Systemisch werk.

 

Naast mijn werk bij Integra, werk ik als coach bij Vivento in Hattem. Ik ben getrouwd met Edwin en ben moeder van 4 kinderen.

Gevolgde opleidingen / trainingen

Spectrum13: Ervaringsgericht therapeut

NEM academy: EMDR basistraining

 

Achtergrond: Office manager, Personeels- en facility management

Lidmaatschap en Registraties

Nibig: Wkggz-geregistreerd

Wat zeggen cliënten over mij

"Door Regine heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik meer voor mezelf op gaan komen. De oorzaak van mijn onzekerheid kwam uit een hoek die ik niet had verwacht. Regine wist de vinger op de zere plek te leggen. Dank je wel Regine voor de fijne gesprekken die ik met je mocht hebben en voor de mooie resultaten. Mede dankzij jou groei ik als secretaresse, maar ook als persoon. Ik wens je Gods zegen toe."

Irene

"Ik heb hele fijne gesprekken met Regine gehad. Zij heeft mij weer het vertrouwen in mijzelf gegeven. Ik kom veel beter voor mijzelf op en het negatieve is weer om gedraaid naar het positieve. Regine nogmaals bedankt voor onze gesprekken."

Marina

"Veiligheid, verbondenheid en rust, dat zijn zaken die bij mij opkomen als ik denk aan mijn traject met Regine. Regine maakt het je onmiddellijk gemakkelijk, ze stelt gerust en geeft een welkom gevoel. Dit gevoel maakt dat je niet het gevoel bekruipt op een therapeutenstoel te zitten, maar dat je de ruimte hebt om alles kwijt te kunnen in een vertrouwde setting. Ook pijn en verdriet kan er bij Regine zijn, maar wat heel belangrijk is: ze weet het om te draaien tot iets waarmee je aan de slag kunt. In mijn sessies heb ik gemerkt dat ik door de veiligheid en de rust die Regine in het gesprek kan brengen de ruime voel om daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Voor mij werkte het goed dat ik na een sessie een terugkoppeling schreef en daar mijn leerpunten in verwerkte, waarop ik weer terug kon vallen vlak voor de volgende sessie. Op die manier is er een doorlopend traject, waar je ook na afloop nog weer op terug kan vallen. Al met al een heftig traject, dat veel met je doet als persoon en als functionaris. Ik kan het iedereen aanraden."

Marianne