Trainingen

Leven in je lijf...!?

Verlang jij naar meer ont-spanning en energie? Wil jij meer begrijpen van jezelf? In onze maatschappij zijn we veel met ons hoofd bezig en het contact met ons lichaam steeds meer kwijt geraakt. Wat maakt dat we veel signalen missen. Wij geloven dat lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nieuwsgierig naar wat je lijf je te vertellen heeft? 
Neem dan deel aan de training 'Leven in je lijf...!?'  (Vermoedelijke eerstvolgende start: begin 2025).

"Deze cursus heeft mij bewust(er) gemaakt van de reacties van mijn lijf. Door aandacht te hebben voor wat mijn lijf mij wil vertellen, heb ik meer inzicht gekregen in wat ik voel en wat ik wil. Ik ervaar meer 'hoofd/lijf-balans', ontspanning en energie, en dat gun ik een ander ook!"  (Jolanda)

"De cursus heeft gebracht dat ik veel beter in staat ben te voelen wat er nou echt bij me speelt. In het leren om niet alleen te denken, maar ook te voelen, heb ik met deze lichaamsgerichte benadering veel bereikt. Geweldig om te ontdekken hoe de, soms eenvoudige, oefeningen je zoveel kunnen brengen in het proces van je beter kunnen voelen." (Jan) 

Gelukkig I'mperfect

Mogelijk ben je vooral bezig met wat anderen er van vinden. Richt je je leven in naar de verwachtingen van anderen. Doe je keihard je best om alles goed te doen. Voelt het als niet goed genoeg. Als overleven in plaats van leven. Ineens is daar het besef: Je verlangt naar voluit leven, naar een leven van binnenuit!
Neem dan deel aan de training 'Gelukkig I'mperfect'

"Het is een stapje geweest naar bewuster leven, dichter bij jezelf komen en weten dat je zelf verantwoordelijk bent voor hoe je je leven inricht. Dat is echt niet altijd makkelijk en gaat met vallen en opstaan. In de gelukkige wetenschap dat ik altijd Gods geliefde dochter ben!”

“Zoeken naar de echte zin, ziel en zaligheid van mijn leven, en daar keuzes in durven maken. Ik vond het heel bijzonder om dit proces samen te beleven met Marjon en de andere cursisten.”

Aanmelden


Door mij je gegevens te sturen, ga je ermee akkoord dat ik deze mag gebruiken om contact met je op te nemen.

Integra counseling & coaching

3e Industrieweg 2 | 8051 CL | Hattem

06 255 88 315 | info@integra-cc.nl

KvK: 32110089

Btw-nr: NL 8159.57.282.B.01

Integra counseling & coaching is een handelsnaam van Vivento v.o.f