Praktische info

Locatie

Gesprekken vinden plaats op de bovenste verdieping van het witte Landhuis op 'Landgoed De Hezenberg', Hezenberg 6 te Hattem, dichtbij Zwolle. Nb. Er is geen lift aanwezig.

Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor het gebouw.

Reis je met het openbaar vervoer? Met streekbus 203 reis je vanaf Epe (richting Zwolle) of vanaf Zwolle (richting Apeldoorn) naar Hattem:
* Vanaf halte ‘Pompstation Hattem’ is het 1,5 km naar de Hezenberg. De kortste weg, maar zonder looppad langs de weg.
* Vanaf halte ‘Hattem Centrum’ is het 2,4 km lopen. De langste, maar mooiste route over een fietspad.
* Vanaf halte ‘Hattem Zuid’ is het 2,0 km naar de Hezenberg. Een route met name door een woonwijk.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2023.  

Sessie Investering
Intakegesprek individueel particulier € 65,00 (vrijgesteld van btw)
Individuele counseling | therapie particulier € 89,00/uur (vrijgesteld van btw)
Intakegesprek relatie € 80,00 (incl. 21% btw)
Relatietherapie € 108,00/uur (incl. 21% btw)
Individuele counseling zakelijk Hier geldt een trajecttarief op basis van € 125,00/uur

Een individuele sessie duurt een tot anderhalf uur. Een relatiesessie duurt anderhalf tot twee uur.

Voor zakelijke coaching gelden andere afspraken (uitgebreider proces) en is er een trajecttarief. Deze verlopen veelal via Vivento. Neem hiervoor contact op via marjon@vivento.nl.

Vergoedingen

Soms wordt individuele counseling (gedeeltelijk) vergoed. Vergoedingen vinden plaats vanuit de aanvullende verzekering en vallen onder alternatieve geneeswijzen of psychosociale zorg. Je hebt geen verwijsbrief nodig. 

Je vindt hier een overzicht van verzekeraars die (gedeeltelijk) vergoeden (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend). Je dient zelf bij jouw zorgverzekeraar te informeren wat jouw vergoeding is. Hierbij is het noodzakelijk te vermelden dat de praktijk/counsellor aangesloten is bij de erkende beroepsvereniging ABvC (en bij de RBCZ). De vergoeding per sessie verschilt per zorgaanbieder en pakket.

 

Zakelijke coaching: als je een werkgever hebt, dan heeft deze vaak een ontwikkelbudget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of deze wil investeren in jouw groei.

Lidmaatschap en Registraties

Ik ben aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit waarborgt mede de kwaliteit van mijn werk.

Registercounsellor ABvC®: REG118006

Register therapeut BCZ® 180698R

Integra counseling & coaching is opgenomen in het AGB-register. Het AGB-register is hét identificerende register in de zorg. Met een AGB-code wordt o.a. declareren mogelijk gemaakt. De AGB-code kun je opvragen bij Marjon.

Integra counseling & coaching is aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)

Betaling

Aan het eind van de maand ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kunt voldoen via bankoverschrijving. 

Annuleren en verzetten

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos afgemeld worden. Afmeldingen binnen 48 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Integra counseling & coaching is verbonden

Integra staat voor werken aan relaties, leven in verbondenheid.
Ik ben dan ook nauw verbonden met stichting Groundwork, Imago NederlandVivento, Relatie-Herstelacademie en het daarbij behorende netwerk.

Klachten?

Ik neem jou en jouw hulpvraag altijd serieus. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt over de geboden zorg. Als je een klacht hebt, zou ik het fijn vinden als je daar eerst contact over opneemt met mij. Dan kijken we samen hoe we hier uit kunnen komen.

Mocht dit niet lukken, dan kun je de klachtencommissie van de ‘Algemene Beroepsvereniging voor Counselling’ inschakelen. Hiervoor verwijs ik je naar de website van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling, https://www.abvc.nl/klachten/

Als de inzet van een klachtenfunctionaris voor jou niet tot een bevredigende uitkomst heeft geleid, is het mogelijk de klacht voor een oordeel  voor te leggen aan de geschillencommissie. Let op: de geschillencommissie neemt je klacht niet in behandeling, als je niet eerst het klachtentraject bij de klachtenfunctionaris hebt doorlopen.

Integra counseling & coaching - Hezenberg 6 - 8051 CB Hattem

06 255 88 315 - info@integra-cc.nl

KvK: 32110089

Btw-nr: NL 8159.57.282.B.01

Registercounsellor ABvC®

Register therapeut BCZ®

Integra counseling & coaching is een handelsnaam van Vivento v.o.f