Praktische info

Locatie

Gesprekken vinden plaats op de bovenste verdieping van het witte Landhuis op 'Landgoed De Hezenberg', Hezenberg 6 te Hattem, dichtbij Zwolle. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het hebben van video-belsessies of wandelsessies. Nb. Er is geen lift aanwezig.

Lees hier hoe we omgaan met de maatregelen rondom het corona-virus

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2021.  De tarieven zijn inclusief voorbereiding en administratietijd.

Sessie Persoonlijke investering
Intakegesprek € 50,00 (vrijgesteld van btw)
Individuele counseling | therapie € 80,00/uur (vrijgesteld van btw)
Relatietherapie € 95,00/uur (incl. 21% btw)

Een individuele sessie duurt anderhalf uur, tenzij anders afgesproken. Een relatiesessie duurt anderhalf uur.

Voor zakelijke coaching gelden andere afspraken (uitgebreider proces) en is er een trajecttarief. Deze verlopen veelal via Vivento. Neem hiervoor contact op via marjon@vivento.nl.

Vergoedingen

Soms wordt individuele counseling (gedeeltelijk) vergoed. Vergoedingen vinden plaats vanuit de aanvullende verzekering en vallen onder alternatieve geneeswijzen of psychosociale zorg. Je hebt geen verwijsbrief nodig. 

Je vindt hier een overzicht van verzekeraars die (gedeeltelijk) vergoeden (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend). Je dient zelf bij jouw zorgverzekeraar te informeren wat jouw vergoeding is. Hierbij is het noodzakelijk te vermelden dat de praktijk/counsellor aangesloten is bij de erkende beroepsvereniging ABvC (en bij de RBCZ). De vergoeding per sessie verschilt per zorgaanbieder en pakket.

 

Zakelijke coaching: als je een werkgever hebt, dan heeft deze vaak een ontwikkelbudget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of deze wil investeren in jouw groei.

Lidmaatschap en Registraties

Ik ben aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit waarborgt mede de kwaliteit van mijn werk.

Registercounsellor ABvC®: REG118006

Register therapeut BCZ® 180698R

Integra counseling & coaching is opgenomen in het AGB-register. Het AGB-register is hét identificerende register in de zorg. Met een AGB-code wordt o.a. declareren mogelijk gemaakt. 

Betaling

Aan het eind van de maand ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kunt voldoen via bankoverschrijving. 

Annuleren en verzetten

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos afgemeld of verzet worden. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Integra counseling & coaching is verbonden

Integra staat voor werken aan relaties, leven in verbondenheid.
Ik ben dan ook nauw verbonden met stichting Groundwork, Imago NederlandVivento, Relatie-Herstelacademie en het daarbij behorende netwerk.