Individuele counseling & therapie

Soms loopt het even niet zo lekker. Je hebt te maken met stress, onrust, verlies, onverwerkte pijn of (onbegrepen) lichamelijke klachten. Ook al zijn de klachten bij iedereen anders, de boodschap is helder; er is even pas op de plaats en aandacht nodig voor jou en jouw situatie. Integratieve ervaringsgerichte counseling en therapie kan dan uitkomst bieden. Ook voor een vraag of verlangen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling kun je terecht voor coaching.

 

Mogelijk herken je één of meerdere gedachten hieronder:

 

‘het is me allemaal teveel’

‘ik merk veel stress en spanning bij mezelf’

‘ik voel me onzeker’

'ik vind het zo moeilijk om los te laten'

'ik ervaar veel onrust'

'ik moet zoveel van mezelf'

'ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven'

'ik heb last van (onbegrepen) lichamelijke klachten'

Misschien heb je andere gedachten in deze richting. We staan je graag terzijde om naar jezelf en deze gedachten te kijken en contact te maken met alles wat er van binnen bij jou is. Om het te verwoorden. Zodat je inzicht en helderheid krijgt in je eigen gedrag, gedachten, gevoelens en verlangens.

Als je meer ruimte en aandacht geeft aan wat je van binnen voelt, kan het naar buiten komen en kun je er regie over gaan nemen. Dit is spannend en voelt kwetsbaar, maar ook als thuiskomen. Het 'klopt'.

Zo kun je tot nieuwe keuzes komen in de richting die jij wilt, natuurlijk binnen de grenzen van jouw mogelijkheden. Weer leven vanuit oprechte verbinding met jezelf, God en de ander, op een zo vrij mogelijke manier.

Ik werk hierbij zoveel mogelijk ervaring- en lichaamsgericht