Individuele counseling 

Soms loopt het even niet zo lekker. Je hebt te maken met stress, onrust, verlies, onverwerkte pijn of (onbegrepen) lichamelijke klachten. Ook al zijn de klachten bij iedereen anders, de boodschap is helder; er is even pas op de plaats en aandacht nodig voor jou en jouw situatie. Integratieve ervaringsgerichte counseling en therapie kan dan uitkomst bieden. Ook voor een vraag of verlangen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling kun je terecht voor coaching.

 

Mogelijk herken je één of meerdere gedachten hieronder:

 

‘het is me allemaal teveel’

‘ik merk veel stress en spanning bij mezelf’

‘ik voel me onzeker’

'ik vind het zo moeilijk om los te laten'

'ik ervaar veel onrust'

'ik moet zoveel van mezelf'

'ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven'

'ik heb last van (onbegrepen) lichamelijke klachten'

Misschien heb je andere gedachten in deze richting. Ik sta je graag terzijde om naar jezelf en deze gedachten te kijken en contact te maken met alles wat er van binnen bij jou is. Om het te verwoorden. Zodat je inzicht en helderheid krijgt in je eigen gedrag, gedachten, gevoelens en verlangens.

Als je meer ruimte en aandacht geeft aan wat je van binnen voelt, kan het naar buiten komen en kun je er regie over gaan nemen. Dit is spannend en voelt kwetsbaar, maar ook als thuiskomen. Het 'klopt'.

Zo kun je tot nieuwe keuzes komen in de richting die jij wilt, natuurlijk binnen de grenzen van jouw mogelijkheden. Weer leven vanuit oprechte verbinding met jezelf, God en de ander, op een zo vrij mogelijke manier.

Ik werk hierbij zoveel mogelijk ervaring- en lichaamsgericht

Ervaring van een cliënt

"Ik kwam bij Marjon met een hulpvraag over het meer in connectie zijn tussen lichaam en geest. Hoewel ik normaal gesproken giechelig of achterdochtig word als mensen me vragen mijn ogen dicht te doen, voelde dat hier heel veilig. Marjon weet een warme, open sfeer te creëren waarin ik mezelf kwetsbaar durf op te stellen. Je kunt alles zeggen zonder dat dat ‘vreemd’ is of wordt veroordeeld. Naast haar warme, vriendelijke persoonlijkheid is ze ook heel duidelijk en windt er geen doekjes om. Ze geeft terug wat ze ziet, en stelt de juiste vragen om een niveau dieper te komen in je gevoelsleven. Het feit dat ze christen is, was voor mij van toegevoegde waarde omdat ze daarmee begrijpt in welke setting je bent opgegroeid en welke normen en waarden er op de achtergrond meespelen.

Bij mij is een verandering in gang gezet, die verder gaat nu de counseling afgerond is. Ik ben dankbaar en blij dat ik ze mij begeleid heeft!

Femke

Contact

Integra counseling & coaching

3e Industrieweg 2 | 8051 CL | Hattem

06 255 88 315 | info@integra-cc.nl

KvK: 32110089

Btw-nr: NL 8159.57.282.B.01

Integra counseling & coaching is een handelsnaam van Vivento v.o.f